top of page

Tuinen Temmerman

TUINAANLEG

Tuinen Temmerman heeft een ervaren team en kan instaan voor zowel de aanleg als het onderhoud van uw tuin. Door onze grote verscheidenheid aan machines kunnen we zowel grote als kleine, moeilijk bereikbare tuinen aan. We kijken samen met de klant om een tuin aan te leggen die door het jaar heen aantrekkelijk is en die voldoet aan alle eisen.

IMG_8392.jpg

Totaalprojecten

Heeft u al een bestaande tuin maar wilt u deze aanpassen of volledig vernieuwen? We staan in voor een ontwerp die voldoet aan de eisen van de klant en die het maximale uit uw tuin kan halen. Tuinen Temmerman zorgt voor zowel de afbraak van uw oude tuin als voor de volledige heropbouw van uw nieuwe tuin.

Verhardingswerken

U kan bij ons terecht voor de aanleg van uw terras, oprit, paden... Ons team heeft  jarenlange ervaring met het aanleggen van diverse soorten verhardingen.

IMG_8010.HEIC
Deerlijk

Plaatsen van betonelementen

Plaatsen L-elementen, silomuren, megategels, zitelementen,traptreden/elementen..

Gazonberegening

Met de aanhoudende droogtes kan uw gazon al snel dor en droog gaan lijken, met gazonberegening blijft uw gazon de hele zomer groen.

IMG_6046.jpg
IMG-20190523-WA0003.jpg

Groenaanleg

Plaatsen van graszoden, zaaien van gras, plaatsen van bomen, uw tuin beplanten,...

Tuinonderhoud

Voor het volledige onderhoud van de tuin kan u bij ons terecht. Scheren van hagen, maaien van percelen, snoeien van bomen en struiken...

IMG_0048.HEIC
bottom of page